De nieuwe gemeentearchivaris Lars Steenbeek in het depot
De nieuwe gemeentearchivaris Lars Steenbeek in het depot

Het Historisch Archief Westland geeft in oktober, de maand van de geschiedenis, op vier maandagavonden een rondleiding in de kluis. Dit is uniek, want de kluis is normaal gesproken gesloten voor publiek. De nieuwe gemeentearchivaris, Lars Steenbeek, vertelt tijdens de rondleidingen waarom er een gemeentearchief is. En hij laat via verschillende bronnen en bijzondere archiefstukken uit het verleden zien hoe een onderzoek naar de Westlandse geschiedenis werkt. Na de rondleiding kunt u vragen stellen aan de gemeentearchivaris. De rondleidingen vinden plaats op maandag 2, 9, 16 en 23 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in het Historisch Archief Westland aan de Verdilaan 7 in Naaldwijk (gemeentehuis).

Inmiddels zijn de rondleidingen op alle avonden volgeboekt.

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×