Erfgoed Westland heeft een grote en groeiende collectie foto’s, ansichtkaarten, affiches, tekeningen en (topografische) kaarten. Het komt voor dat foto’s auteursrechtelijk beschermd zijn; in die gevallen is de foto op de site voorzien van een slotje. Deze foto’s zijn wel te bekijken in de studiezaal van het Historisch Archief Westland aan de Verdilaan 7 in Naaldwijk.

Erfgoed Westland doet zijn uiterste best om de rechten van derden op materiaal in het archief en de beeldbank te respecteren. Het lukt niet altijd om de eigenaar van de rechten te achterhalen. Mocht u beeldmateriaal in de beeldbank of het archief tegenkomen waarvan u meent de rechten te hebben of de rechthebbende te kennen dan verzoeken we u om contact op te nemen via ons contactformulier. Erfgoed Westland heeft, ter eerbiediging van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alle directe relaties tussen persoonsgegevens en de afgebeelde personen op foto’s in de beeldbank verwijderd. Mocht u er toch nog eentje tegenkomen, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De foto’s waarvan de rechten in het bezit zijn van één van de deelnemers van Erfgoed Westland kunnen gedownload worden voor privégebruik.
We vragen u bij publicatie van de foto de bron te vermelden. U vindt de bron onderaan de beschrijving van de foto.

Door naar Zoeken in Beeldbank of terug naar Hulp bij onderzoek

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×